Het team

Het team

Sander Spijkers

Sander Spijkers

Assistent accountant

Na zijn studie HBO Accountancy is Sander in 2013 gestart als assistent-accountant bij ons kantoor. Vanuit deze functie ondersteunt hij klanten op diverse terreinen, zoals de controle van administraties, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

s.spijkers@akroelhermans.nl

Roel Hermans

Roel Hermans

Eigenaar

Na zijn studie HBO Bedrijfseconomie heeft Roel meerdere jaren als controller gewerkt in enkele grotere sierteeltbedrijven. Tijdens zijn laatste functie tussen 2007 en 2010 was hij algemeen manager van een onderneming in Grubbenvorst (25 medewerkers). In het najaar van 2010 besloot Roel Hermans zijn eigen administratiekantoor te starten.
Roel Hermans is relatiebeheerder accountancy, adviseur en ondernemerscoach.

r.hermans@akroelhermans.nl

Jan van Loon

Jan van Loon

Assistent accountant / relatiebeheerder

Jan studeerde HBO Accountancy en deed vervolgens ervaring op bij een groter accountantskantoor. Sinds 2016 werkt Jan in ons team. Als assistent accountant en relatiebeheerder ondersteunt en adviseert Jan klanten en collega’s bij diverse vraagstukken. Tevens verzorgt hij de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapbelasting.

j.vanloon@akroelhermans.nl

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart u kosten en tijd .....